Tgrt Haber

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
24 Aralık 2023 12:44 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 12:45
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu!

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu. Arda Kardeşler'in yöneteci müsabaka 19'da başlayacak.

Trendyol Süper Lig​'in 18. haftasında bu akşam dev bir derbiye sahne olacak. Lider Fenerbahçe​, takipçisi ve ezeli rakibi Galatasaray​'ı Ülker Stadı​'nda ağırlayacak. 

Yılın son derbisine saatler Merkez Hakem Kurulu'ndan beklenen açıklama geldi. MHK maça video yardımcı hakemi (VAR) olarak Mustafa İlker Coşkun'u atadı. Maçın asistan video yardımcı hakemleri (AVAR) ise Özgür Yankaya ve Kerem Ersoy oldu

Saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasında Arda Kardeşler'in düdük çalacağı çıklanmışüı. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Cihan Aydın olacak.

DJEKO DÖNÜYOR, 4 EKSİK VAR

Diğer yandan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde 4 eksik bulunuyor. Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş ve Fred cezalı oldukları için takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc da Galatasaray karşısında oynayamayacak. Sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen ve bu nedenle Mondihome Kayserispor ile deplasmanda oynanan maçta riske edilmeyen golcü oyuncu Edin Dzeko, Galatasaray maçıyla formasına kavuşacak.

SANCHEZ'IN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan Sergio Oliveira, derbide forma giyemeyecek. Göğüs kasında kopuk oluştuğu için ülkesi Portekiz'de ameliyat edilen tecrübeli futbolcu, takımının yanında olamayacak. 

Sarı-kırmızılı ekibin kaptanı Fernando Muslera'nın cezası sona erdi. Sarı kart cezası nedeniyle ligin 17. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyen tecrübeli file bekçisi, derbide kaleyi koruyabilecek. Galatasaray'ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez'in derbide forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...