Tgrt Haber

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından 1 puan ile döndü!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ağustos 2024 23:52 - Güncelleme : 17 Ağustos 2024 23:56
Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından 1 puan ile döndü!

Trendyol Süper Lig'de 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'ye ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı ise Göztepe oyuna geri dönerek skoru 2-2'ye getirmeyi başardı. İki takım sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Trendyol Süper Lig​'de 2024-25 sezonu 2. hafta oynanan maçlar ile devam ediyor. Fenerbahçe​ deplasmanda 2'de 2 yapmak için Göztepe deplasmanında sahaya çıktı. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 45+3'de Dzeko'nun penaltıdan attığı gol ile öne geçti. 45+7. dakikada ise yeni transfer Youssef En-Nesyri ile farkı 2'ye çıkaran Fenerbahçe devre arasına 2-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda Göztepe oyuna dahil oldu. 68. dakikada Koray Günter'in attığı golle skor 2-1'e indi.

90+5. dakikada ise Romulo'nun golüyle Göztepe beraberliği yakaladı.

Maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

MOURİNHO'DAN ÇİFT FORVET

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho​ ilk kez bir maça çift forvet olarak başladı. Göztepe deplasmanında Edin Dzeko'nun yanına yeni transfer Youssef En-Nesyri ile hücum gücünü artırdı. Lille ile oynanan son maçta Dzeko ile başlayan Mourinho, gol atma umuduyla En-Nesyri ve Cenk Tosun'u oyuna dahil ederek forvet hattını 3'lemişti.

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından 1 puan ile döndü! - 1. Resim

SAHA KARIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçı tribüne giremeyen Fenerbahçe taraftarlarına destek vermek amacıyla deplasman tribününde izlemeye karar verdi. Güvenlik önlemleri eşliğinde tribünden ayrılıp oyuncuların soyunma odasına yönelen Koç, bu sırada tribünlerden atılan şişe ve çeşitli yabancı maddelere maruz kaldı. 

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından 1 puan ile döndü! - 2. Resim

GECENİN SONUÇLARI

Trendyol Süper Lig​'in bu gece oynanan diğer maç sonuçları şu şekilde:

Kayserispor 1-2 Sivasspor

Adana Demirspor 1-2 Rizespor

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından 1 puan ile döndü! - 3. Resim

MAÇ PROGRAMI

Fenerbahçe haftayı 1 puan ile kapatarak puanını 4'e yükseltti. Sarı-lacivertli takım gelecek hafta Rizespor deplasmanında galibiyet arayacak.

Göztepe de haftayı 1 puan ile kapatarak toplam puanını 2'ye yükseltti. İzmir ekibi gelecek hafta Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...