Tgrt Haber

Fenerbahçe gözünü Galatasaray'ın rekoruna dikti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
30 Eylül 2023 14:53 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 15:02
Fenerbahçe gözünü Galatasaray'ın rekoruna dikti

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın rekoruna göz dikti. İsmail Kartal'ın takımı, 3 maç üst üste kazanırsa rekorun tek başına sahibi olacak. İşte detaylar...

Resmi maçlarda 13'te 13 yapan Fenerbahçe​, geçtiğimiz sezon da hesaba katıldığında 15 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Kanarya, 2 maç daha kazanırsa Galatasaray​'ın 17 maçlık rekorunu egale edecek. Sarı-lacivertli takım 3 maç üst üste kazanması durumunda rekorun tek sahibi olacak.

2 SÜPER LİG​ 1 AVRUPA SINAVI

Fenerbahçe eğer 2 maç üst üste kazanırsa Galatasaray'ın rekorunu egale edecek. 3 maç üst üste kazanırsa rekorun tek başına sahibi olacak.

Yarın Süper Lig'in 7. haftasında Kadıköy'de Çaykur Rizespor​'u konuk edecek Fenerbahçe, perşembe günü ise UEFA Avrupa Konferans Ligi​'nde Slovakya temsilcisi Spartak Tırnava'ya konuk olacak. Kanarya, üçüncü maçta Süper Lig'de Kasımpaşa'nın konuğu olacak.

KANARYA 3'TE 3 YAPARSA REKORU KIRACAK!

Fenerbahçe bu üç maçı kazanırsa galibiyet serisini 18'e yükselterek rekorun yeni sahibi olacak.

İsmail Kartal yönetiminde hem hücum hem de savunma anlamında rakiplerine istatistiklerle fark atan Fenerbahçe'de taraftarlar şampiyonluk için havaya girmiş durumda...

FENERBAHÇE, AVRUPA'NIN DA EN İYİSİ

Son olarak Başakşehir'i 4-0 yenen Fenerbahçe'nin müthiş serisi devam ediyor. Üst üste 13 resmi maçını da kazanan Kanarya, Avrupa'da bütün maçlarından galibiyetle ayrılan tek takım konumunda...

Toplamda 13'te 13 yapan Fenerbahçe, Manchester City, Bayern Münih, R.Madrid, Liverpool, İnter ve Barcelona'nın önünde yer alıyor.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...