Tgrt Haber

Fenerbahçe-Hatayspor maçında ilginç istatistik! İlk 5 golde de aynısı oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
22 Ekim 2023 20:49 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 21:34
Fenerbahçe-Hatayspor maçında ilginç istatistik! İlk 5 golde de aynısı oldu

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahasında Hatayspor'u konuk eden Fenerbahçe rakibini 4-2 mağlup ederek liderlik koltuğunu geri aldı. Mücadelede atılan 6 golün 5'iyle ilgili ilginç istatistik ise dikkat çekti.

Ligin en önemli şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe​, Trendyol Süper Lig​'in 9. haftasında sahasında ağırladığı Hatayspor’u 4-2 mağlup ederek, resmi maçlardaki galibiyet serisini 19 maça çıkardı. Sezon öncesi sarı-lacivertlilerin başına geçen Teknik Direktör İsmail Kartal​, 17. maçında 17. galibiyetine ulaştı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Szymanski​, Osayi Samuel, Dzeko ve İrfan Can Kahveci kaydetti. Konuk ekip Hatayspor​ ise Faouzi Ghoulam ve Rayane Aabid'in harika gollerine rağmen zorlu deplasmandan eli boş ayrıldı.

BOL GOLLÜ MAÇTA İLGİNÇ İSTATİSTİK

Tam 6 golün atıldığı seyir zevki yüksek karşılaşmadaki bir istatistik dikkat çekti. Maçta atılan 6 golün ilk 5'i de sol ayakla kaydedildi. Fenerbahçe'nin gollerinin tamamı, Hatayspor'un ise Ghoulam ile serbest vuruştan bulduğu ilk gol sol ayakla geldi.

Maçın son anlarında Hataysporlu Rayane Aabid'in sağ ayağıyla uzak direğe attığı güzel gol ise skoru belirledi.

4 MAÇ SONRA SERİ BOZULDU

Öte yandan Süper Lig’de Alanyaspor, Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’ya gol şansı tanımayan Fenerbahçe'de, Hatayspor maçıyla bu seri sona erdi. Sarı lacivertliler 4 maç sonra kalesinde gol gördü.

Sarı kanarya, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı 8 maçın da 4’ünde kalesinde gol görmedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...