Tgrt Haber

Fenerbahçe hazırlık maçında Zenit ile berabere kaldı

23 Mart 2023 22:15 - Güncelleme : 23 Mart 2023 22:17
Fenerbahçe hazırlık maçında Zenit ile berabere kaldı

Fenerbahçe, geliri depremzedelere aktarılacak özel maçta karşılaştığı Rusya ekibi Zenit ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe​, geliri depremzedelere gönderilecek özel maçta Ülker Stadı’nda Rusya takımlarından Zenit​ ile karşı karşıya geldi.

Müsabakaya Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus​, İrfan Can Eğribayat, Serdar Aziz, Yiğit Efe Demir, Gustavo Henrique, Nazım Sangare, Jin-Ho Jo, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş​, Ahmet Aydın, Serdar Dursun ve Joao Pedro​ 11’ini sahaya sürdü. Sarı-lacivertliler maçın 7. dakikasında Mert Hakan’ın golü ile öne geçti. 19. dakikada Zenit’in kazandığı penaltı vuruşunu 21’de Malcolm gole çevirerek skora dengeyi getirdi. (1-1) 34. dakikada Fenerbahçe de penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen Pedro penaltı atışından yararlanamadı. 42’de Zenit Claudinho ile öne geçti ve ilk yarı konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı 62. dakikada oyuna dahil olan genç oyuncu Bora Aydınlık, 68’de takımının 2. golünü kaydederek, durumu 2-2’ye getirdi. Müsabakada başka gol olmayınca 2-2’lik sonuçla noktalandı.

KANARYA'YI GENÇLERİ TAŞIDI

Zenit karşısında Fenerbahçe’nin ilk 11’inde bulunan genç futbolcular dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde ilk 11’de U19 takımından 17 yaşındaki Ahmet Necat Aydın, 18 yaşındaki Yiğit Efe Demir ve 19 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Jin-Ho Jo mücadeleye başladı. Güney Koreli genç oyuncu Jin-Ho Jo, 62 dakika sahada kalırken, yerini 17 yaşındaki Bora Aydınlık’a bıraktı. 62’de oyuna giren Bora Aydınlık, 68’de maça dengeyi getirerek skoru 2-2 yaptı. Öte yandan maçın Jesus, 85. dakikada 18 yaşındaki oyuncular Ensar Brahic ile Muhammet İmre’ye de görev verdi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...