Tgrt Haber

Fenerbahçe ile anılan Sörloth'un yeni takımı belli oldu! 10 milyon euroluk imza

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 09:14 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 09:29
Fenerbahçe ile anılan Sörloth'un yeni takımı belli oldu! 10 milyon euroluk imza

Adı Fenerbahçe ile de anılan Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth, Leipzig'den 10 milyon euro karşılığında İspanya ligi La Liga'ya transfer oldu.

İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal​, Alman ekibi Red Bull Leipzig’den Norveçli golcü Alexander Sörloth’u transfer etti. Son iki sezondur Real Sociedad’da kiralık olarak forma giyen Sörloth'un adı Fenerbahçe'nin yanı sıra eski takımı Trabzonspor​ ile de anılmıştı.

Villarreal'in İspanya’da kalan Sörloth’un bonservisi için, Leipzig kulübüne bonuslarla birlikte 10 milyon euro ödeme yapacağı belirtildi.

GOL KRALI OLMUŞTU

27 yaşındaki Norveçli golcü geçen sezon Real Sociedad’da 47 maçta 16 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. Sörloth, Trabzonspor forması altında ise 2019-20 sezonunda attığı 24 golle Türkiye Süper Ligi gol kralı olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...