Tgrt Haber

Fenerbahçe Jorge Jesus ile sözleşme uzatmak için harekete geçti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2022 14:50 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 14:56
Fenerbahçe Jorge Jesus ile sözleşme uzatmak için harekete geçti

Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un sözleşmesinin uzatılması için Fenerbahçe harekete geçti. Sarı lacivertliler dünya kupası arasında tecrübeli teknik direktörün sözleşmesini uzatmayı planlıyor.

Fenerbahçe’de teknik direktör koltuğuna Jorge Jesus’un getirilmesi ile birlikte gerek Avrupa’da gerek ise Süper Lig’de farklı bir forma kavuştu. Oynattığı hücum futbolu ile taraftarın kısa sürede gönlünü kazanan Portekizli teknik adam ile hatırlanacağı üzere 1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Oynanan futbol ve başarı sonrasında sarı lacivertli yönetim Jesus’un sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

JESUS İLE SÖZLEŞME UZATILMASI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe​'nin  Jesus ile Dünya Kupası arasında sözleşme uzatmak için görüşmelere başlayacağını yazdı. Daha önce başkan Ali Koç'un Portekizli hocaya 2026 yılına kadar kontrat önereceği ifade edilmişti. Sezon başında Fenerbahçe'ye 1 yıllık imza atan Jesus, 'devam' için lig sonunu işaret ediyordu.

ALTAY’A TEPKİLER SONRASI SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Rennes maçının ardından Jorge Jesus​, kaleci Altay'a gelen tepkilerin ardından sert bir çıkış yapıp gidebileceğini ima etmişti. Jesus açıklamasında, "Bugün Altay'a tepkiler oldu. O tepkiler bana yapılmış tepkilerdir. Ben de böyle bir ortamda bulunmak istemem. O tepkiler Altay'a yapılmadı, aynı zamanda bana da yapıldı" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...