Tgrt Haber

Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 2-0'la geçti!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
15 Eylül 2024 18:59 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 20:47
Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 2-0'la geçti!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa deplasmanından Maximin ve Tadic'in golleri ile 2-0'lık galibiyet ile döndü.

Fenerbahçe​, Trendyol Süper Lig​'in 5. hafta maçında Kasımpaşa​ ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta Fenerbahçe, 22. dakikada Maximin ve 39. dakikada Tadic'in penaltı atışından kaydettiği gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

DZEKO YEDEK

Fenerbahçe'nin Boşnak kaptanı Edin Dzeko​, bu sezon ilk kez bir karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Daha önce çıktığı tüm kulvarlarda 8 maçın 8'ine ilk 11'de başlayan golcü futbolcu 8 gol kaydetmişti.

Dzeko karşılaşmanın 63. dakikasında En-Nesyri'nin yerine oyuna dahil oldu.

Edin Dzeko: Fenerbahçe ile 2 yıl önce de görüşmüştüm | Transfermarkt


MAÇPROGRAMI

Fenerbahçe​ haftayı 3 puan ile kapatarak puanını 13'e yükseltti. Sarı-lacivertli takım gelecek hafta evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

Kasımpaşa ise haftayı puansız kapatarak puanını 5'de tuttu. İstanbul ekibi gelecek hafta evinde Antalyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...