Tgrt Haber

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısına 3 eksik ile çıkıyor!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
14 Eylül 2024 21:17 - Güncelleme : 14 Eylül 2024 21:22
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısına 3 eksik ile çıkıyor!

Sarı-lacivetli takım, Trendyol Süper Lig'in 5. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Fenerbahçe'de Osayi-Samuel, Djiku ve Filip Kostic forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig​'in 5. hafta maçında Fenerbahçe​, Kasımpaşa​ ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler bu maça 3 futbolcu sahadaki yerini alamayacak.

OSAYI-SAMUEL, DJIKU VE KOSTIC FORMA GİYEMEYECEK

Sarı-lacivertliler, ligde karşılaştığı 4 maçta 3 galibiyet alırken 1'de beraberlik aldı. Jose Mourinho​'nun ekibi, puan tablosunda topladığı 10 puanla maç fazlasıyla lider konumda. Fenerbahçe'de tedavisi devam eden Nijeryalı sağ bek Osayi-Samuel ile henüz hazır olmayan stoper Djiku ve yeni transfer Filip Kostic forma şansı bulamayacak.

Sofyan Amrabat'ın kadroda yer alması bekleniyor.

Fenerbahçe'de 3 eksik: Kasımpaşa maçında yoklar

MUHTEMEL 11

Jose Mourinho, Kasımpaşa karşısına; Livakovic Mert-Çağlar-Becao-Oosterwolde İsmail-Fred Tadic-Szymanski-Maximin Dzeko onbiri ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...