Tgrt Haber

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe-Konyaspor maçı ertelendi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV, TRT Spor
05 Şubat 2023 21:59 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 00:01
Son dakika spor haberi: Fenerbahçe-Konyaspor maçı ertelendi

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat'ta oynanması planlanan Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşması, konuk takımın İstanbul'a gelememesi nedeniyle ertelenmişti. Son gelen bilgilere göre Konyaspor'un uçağı İstanbul'a doğru yola çıktı.

Spor Toto Süper Lig​'de 6 Şubat'ta Fenerbahçe​ ile karşılaşacak olan Konyaspor​'un uçağı,16.30'da kalkacak şekilde planlanmıştı ancak kötü hava koşulları nedeniyle 5 saat rötar gerçekleşti. Bir sonraki uçak da hava şartları nedeniyle kalkış yapamadığı için İstanbul​'a gelemedi.

NTV'nin haberine göre, yaşanan aksiliklerden sonra Konyaspor, TFF'ye başvuruda bulunarak maçın ertelenmesini talep etti. Daha sonrasından Konyaspor'un başvurusunu değerlendiren TFF, yarın oynanması planlanan mücadele erteledi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1622326322352603138

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA

Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızı İstanbul'a taşıyacak uçak, Konya Havaalanı pistinde meydana gelen buzlanma nedeniyle kalkış gerçekleştirememiştir. Uçağın kalkış saati tekrar ertelenmiştir." denildi. Son gelen bilgilere göre Konyaspor'un uçağı İstanbul'a doğru yola çıktı.

Kaynak: NTV, TRT Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...