Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin, Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı: Listede 3 eksik var

28 Ağustos 2022 16:13 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 16:15
Fenerbahçe'nin, Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı: Listede 3 eksik var

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe, kamp kadrosunu açıkladı. Eskişehir'de oynanacak mücadelede Fenerbahçe'nin 3 önemli ismi kadroda yok.

Spor Toto Süper Lig​'de kıyasıya mücadele devam ederken gözler ligin 4. haftasında karşı karşıya gelecek Fenerbahçe-Konyaspor maçına çevrildi. Sezona iyi başlayan Fenerbahçe​, zorlu rakibi Konyaspor​ ile mücadele edecek. 

Eskişehir​'de oynanacak maç öncesi Fenerbahçe, Konyaspor karşılaşması için kamp kadrosunu açıkladı. Sosyal medya hesaplarından duyuruyu yapan sarı-lacivertli ekip, 3 oyuncunun kadroda yer almayacağını bu paylaşımla doğrulamış oldu.

FENERBAHÇE'NİN KONYASPOR KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Kamp kadrosuna göre Fenerbahçe'de bu hafta 3 isim Konyaspor maçında yer almayacak. İsmail Yüksek sakatlığından, Jasua King ve Bruma da takımla çalışmalara yeni başladığı için kadroda bulunmuyor. Ancak aşağıdaki listede yer alan, formda isimler maçın kadrosunda görev alacak:

"Altay, Ertuğrul, İrfan Can Eğribayat, Osayi, Szalai, Lemos, Gustavo, Peres, Alioski, Ferdi, Arao, Mert Hakan, Zajc, Crespo, Emre Mor, Lincoln, Arda, İrfan Can Kahveci, Rossi, Pedro, Valencia, Serdar Dursun"

Fenerbahçe'nin Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleşen antrenmanı, koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı.

Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Bu antrenmanla çalışmalarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, gün içinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Eskişehir'e gidecek.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1563859049116041217?cxt=HHwWgoC81Z_h-LMrAAAA

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...