Tgrt Haber

Fenerbahçe kupayı aldı, Jorge Jesus 'ayrılığı' duyurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 00:12 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 00:42
Fenerbahçe kupayı aldı, Jorge Jesus 'ayrılığı' duyurdu

Bu sezonun en çok tartışılan isimlerinden biri olan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Jorge Jesus, görevi bıraktığını duyurdu. Jesus'un ayrılık açıklamasını Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanmasından hemen sonra yapması oldukça dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası​ finalinde Medipol Başakşehir​'i 2-0 yenen Fenerbahçe​, Türkiye Kupası'nı 7. kez müzesine götürdü. Son olarak 2014'te lig şampiyonluğunu yaşayan sarı-lacivertliler, 2013'te Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

"BURAYA DAİR HER ŞEYİ İYİ HATIRLAYACAĞIM"

Fenerbahçe taraftarının kupa sevinci devam ederken kameraların karşısına geçen teknik direktör Jorge Jesus​, son maçına çıktığını ve takımdan ayrıldığını duyurdu. 

Portekizli teknik adam, "Son maçımdı bugün. Serbest bir teknik direktörüm. Buraya dair her şeyi iyi hatırlayacağım. Kolay olmadı bizim için. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ülkem dışında çalıştığım her yerde bir kupa kazandım. Burada da bir kupa kazanmış oldum" dedi.

"BU KUPAYLA FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİK"

Ligde son haftalara kadar mücadele ettiklerinin altını çizen tecrübeli hoca, "Kupa kazanmak her zaman önemlidir. Bugün kupayı kazanmayı oyuncularım hak ediyordu. Ligde son haftalara kadar mücadele ettik. Şimdi de ülkenin en önemli ikinci kupasını kazandık. Oyuncularımız ve başkanımız için çok mutluyum. Bu kupayla Fenerbahçe tarihine geçtik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...