Tgrt Haber

Fenerbahçe maçı öncesi Ankaragücü'ne kötü haber!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 13:44 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 13:45
Fenerbahçe maçı öncesi Ankaragücü'ne kötü haber!

Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edece MKE Ankaragücü'ne Efkan Bekiroğlu'ndan kötü haber geldi. Efkan Bekiroğlu sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

MKE Ankaragücü​'ne tecrübeli futbolcusu Efkan Bekiroğlu​'ndan kötü haber geldi. Ziraat Türkiye Kupası​'nda bu akşam Fenerbahçe​'yi konuk edecek Ankara ekibinde Efkan Bekiroğlu'nun MR'ı çekildi.

FENERBAHÇE MAÇINDA YOK!

Başkent temsilcisi, Efkan Bekiroğlu'nun MR'ında grade 2 zorlama ve kanama tespit edildiğini duyurdu. Bekiroğlu'nun bu akşamki Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacağı bildirildi.

Konuyla ilgili Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Efkan Bekiroğlu'nun Mondihome Kayserispor maçı sonrası çekilen MR’ında Grade 2 zorlama ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Efkan Bekiroğlu sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe karşılaşması kadrosunda yer almayacaktır." denildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...