Tgrt Haber

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Maxi Gomez ile anlaşma sağlandı, sıra Valencia’yı iknaya geldi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2022 11:55 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 12:00
Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Maxi Gomez ile anlaşma sağlandı, sıra Valencia’yı iknaya geldi

Forvet transferi arayışını sürdüren Fenerbahçe, Valencia’da forma giyen Maxi Gomez ile anlaşma sağlandı. Oyuncunun valizini hazırladığı öğrenilirken sıra İspanyolların inadını kırmaya geldi. Fenerbahçe, Valencia’ya bonuslarla beraber 8 milyon avroya kadar ödemeye yapmaya hazır.

Fenerbahçe​ teknik direktörü Jorge Jesus’un golcü istediği açıkça söylemesi ile birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Listede öne çıkan bilineceği üzere iki isim çıktı. Maxi Gomez ve Sörtloth’a odaklanan sarı lacivertlilerde anlaşma sağlandı.

FENERBAHÇE MAXİ GOMEZ​ İLE ANLAŞTI

Fenerbahçe Suarez’in veliahtı olarak gösterilen 26 yaşındaki Maxi Gomez ile anlaşma sağladı. Sörloth’un bitmeyen istekleri bir teraziye konunca Maxi Gomez’in değeri daha çok arttı. Valenciaile pazarlıkları sürdüren sarı lacivertli takım oldukça ciddi mesafe kat etti. İspanyolların yaz başında 15 milyon avrodan kapıyı açtığı futbolcu için Fenerbahçe 5 milyon avro koydu.

VALENCİA İLE SIKI PAZARLIK

Şimdi ise sarı lacivertliler bu rakamı bonuslarla beraber 8 milyon avroya çıkardı. Valencia talebini 10 milyon avroya indirdi. Maxi Gomez’i bir fırsat transferi olarak değerlendirmek isteyen yönetim şimdi işi 10 milyonunun altında bitirmek için bastırıyor. İspanyol medyasında yer alan haberlere göre rakam net değil ama transfere bitti gözüyle bakılıyor.

AKLI KADIKÖY’DE

Dünya Kupası’nda boy gösterebilmek adına düzenli oynayacağı takıma gitmek isteyen Maxi Gomez, kendisine en iyi teklifi yapan Fenerbahçe ile anlaştı. Valencia ikna olduğu an, Uruguaylı İstanbul’a uçacak

MAXI GOMEZ KİMDİR?

Maxi Gomez, 14 Ağustos 1996'da Uruguay'da dünyaya gelmiştir. 26 yaşındaki oyuncu, İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giymektedir. Kulüp kariyerinde 233 maça çıkan Gomez, 82 gol atıp, 34 asist üretmiştir. Ülkesinin milli formasıyla da 27 maça çıkan 1.86'lık oyuncu, 4 gol kaydetmiştir.

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Maxi Gomez ile anlaşma sağlandı, sıra Valencia’yı iknaya geldi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...