Tgrt Haber

Fenerbahçe-Pendikspor maçının VAR hakemi belli oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Mart 2024 12:19 - Güncelleme : 10 Mart 2024 12:35
Fenerbahçe-Pendikspor maçının VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Pendikspor maçının Video Yardımcı Hakemi Alper Çetin oldu.

Süper Lig​'de Galatasaray ile kora kor bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe​ bu akşam sahasında bir başka İstanbul ekibi Pendikspor​'u konuk edecek. Karşılaşmaya saatler kala TFF maçın Video Yardımcı Hakem (VAR) atamasını gerçekleştirdi.

ALPER ÇETİN VAR ODASINDA

TFF'den yapılan açıklamaya göre müsabakanın VAR koltuğunda Alper Çetin oturacak. Çetin'e AVAR'da Emre Kargın ve Murat Ergin Gözütok eşlik edecek.

Fenerbahçe-Pendikspor maçının VAR hakemi belli oldu - 1. Resim

Fenerbahçe ile Pendikspor arasında Ülker Stadyumu​'nda 19'da başlayacak mücadelede Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil üstlenecem. Karşılaşmanın 4. hakemi Burak Pakkan.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK VAR

Fenerbahçe, Siltaş Yapı Pendikspor karşısında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde 4 sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmail Yüksek'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Joshua King, İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü forma giyemeyecek.

Fenerbahçe-Pendikspor maçının VAR hakemi belli oldu - 2. Resim

Bu isimlerin yanı sıra Union Saint-Gilloise karşısında ağrıları nedeniyle kadroya alınmayan Leonardo Bonucci'nin durumuna maç saatinde teknik heyet karar verecek.

 

 



Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...