Tgrt Haber

Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızına kanca attı!

20 Şubat 2022 19:59 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 20:20
Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızı için harekete geçti.

Son dakika transfer haberi: Yeni sezon için takımın başına Joachim Löw'ü getirmek isteyen Fenerbahçe, transferde de yıldız isimlerin peşine düştü. Sarı-lacivertlilerin İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Isco için menajeriyle temasa geçtiği ifade edildi.

Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızı için harekete geçti.

Fenerbahçe yönetimi orta sahada sayısal olarak bir çok oyuncu olmasına karşın gol yollarında yaşadığı sorunu İspanyol yıldız Isco ile çözmek istiyor.

Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertli yöneticiler, Real Madrid ile olan sözleşmesinin son senesine giren Isco'nun menajeri ile temasa geçti.

İMZA PARASI TEKLİF EDİLDİ

Orta sahada 8 ve 10 numaralı bölgede forma giyebilen Isco'nun bonservisinin elinde olacak olması Fenerli kurmayları cezbetmiş durumda. Alınan bilgilere göne İspanyol yıldıza bir miktar imza parasının da teklif edildiği belirtildi.

29 yaşında, 1.76 boyunda olan Isco, orta sahada görev almasına rağmen attığı ve attırdığı gollerle tanınıyor. Isco'yu hem ABD'den hem de İspanya Ligi'nden takımların istediği de gelen haberler arasında...

Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızına kanca attı!

14 MAÇTA FORMA GİYDİ

Isco, bu sezon sadece 3'ü ilk 11'de olmak üzere 14 kez Real Madrid formasını giyerken bu maçlarda 2 gole imza attı. 38 kez formasını giydiği İspanya Milli Takımı'nda 12 gole imza attı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...