Tgrt Haber

Fenerbahçe sağ bekini Roma'da buldu

23 Haziran 2023 12:39 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 12:47
Fenerbahçe sağ bekini Roma'da buldu

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Lacivertliler, İtalyan ekibi Roma'dan Rick Karsdorp'u kadrosuna katmak istiyor.

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe​, yeni sezonun kadrosunu kurmak ve hazırlık kampına yetiştirmek için transfer çalışmalarına erken başladı.

Sarı-lacivertlilerin gündemine Roma​ forması giyen Rick Karsdorp'u aldığı iddia edildi.

SAĞ BEK​ ROMA'DAN

Milliyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, sağ bek pozisyonunda da aradığı ismi buldu. Sarı-lacivertliler, Roma forması giyen Rick Karsdorp'u geniş transfer listesine dahil etti.

OSAYİ'NİN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Haberin detaylında, Osayi Samuel​'in takımdan ayrılması ihtimaline karşın sarı-lacivertlilerin gündemine Rick Karsdorp'u aldığı iddia edildi. Nijeryalı futbolcunun ayrılması halinde tecrübeli sağ bek için hamle yapılacağı belirtildi.

SKOR KATKISI YOK

28 yaşındaki Hollandalı sağ bek, geride kalan sezonda Serie A devinde 18 maça çıktı. Rick Karsdorp toplam 986 dakika sahada kaldı ancak herhangi bir skor katkısı veremedi.

MİLLİ TAKIMDA ÜÇ MAÇA ÇIKTI

Feyenoord altyapısında yetişen Rick Karsdorp, 2017-2018 sezonunda Roma'ya 16 milyon Euro bedelle transfer oldu. Hollandalı oyuncu, 2019-2020 sezonunda ise Eredivisie ekibinde kiralık olarak forma giydi.

Hollanda Milli Takımı'nda 3 maça çıkan Rick Karsdorp'un güncel piyasa değeri 7 milyon Euro civarında...

28 yaşındaki sağ bekin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...