Tgrt Haber

Fenerbahçe ucuza bırakmış! Dünya devine Berisha için çılgın talep

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2023 23:06 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 23:09
Fenerbahçe ucuza bırakmış! Dünya devine Berisha için çılgın talep

Fenerbahçe’nin Almanya Bundesliga ekibi Augsburg’a sattığı Alman golcü Mergim Berisha için Borussia Dortmund’un teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bu yaz kadrosuna kattığı isimler kadar oyuncu satışından elde ettiği gelirle de adından söz ettiren Fenerbahçe’nin transfer döneminde ilk olarak veda eden isimlerden biri; Alman golcü Mergim Berisha​ oldu.

Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki golcüyü geçen sezon kiralık olarak oynadığı Augsburg’a sezon başında satın alma opsiyonu dahilinde 4 milyon Euro karşılığında sattı.

15 MİLYON EURO İSTEDİLER!

Alman basınında yer alan haberlere göre Borussia Dortmund​, Augsburg’un yeni golcüsü için transfer teklifinde bulundu. Augsburg​ ise sarı-siyahlı ekibe, Berisha için 15 milyon Euro bonservis bedeli istediğini iletti.

Geçen sezon Augsburg formasıyla Bundesliga’da 25 karşılaşmaya çıkan Mergim Berisha; 9 gol ve 4 asist ile 13 gole doğrudan katkı sağladı. 25 yaşındaki oyuncu, sahada kaldığı bin 813 dakikada bir kez ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...