Tgrt Haber

Fenerbahçe ve Galatasaray Çağlar Söyüncü için girişimlere başladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2022 11:26 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 11:32
Fenerbahçe ve Galatasaray Çağlar Söyüncü için girişimlere başladı

Mutlak şampiyonluk hedefi ile yeni sezona başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak için harekete geçti. Premier Lig’de forma şansı bulmakta zorlanan Söyüncü’nün kiralanması gündemde.

İngiltere Premier Lig’de bu sene forma şansı bulmakta zorlanan teknik direktör Brendan Rodgers'ın açık açık yetersiz dediği Çağlar Söyüncü, hem  Fenerbahçe​ hem de Galatasaray​'ın transfer listesine girdi.  Stoper arayışını sürdüren iki takım da İngiliz kulübünün kapısını çalarak kiralamak için harekete geçti.

KİRALAMAYA İNGİLİZ KULÜBÜ SICAK BAKMIYOR

Leicester City​'nin kiralama formülüne çok sıcak bakmadığı öğrenilirken, iki kulübün de şartları zorladığı da gelen haberler arasında. Fenerbahçe ve Galatasaray İngiliz ekibinin direncini kırarsa resmi teklifi iletecek.

ÇAĞLAR’DAN MEVLANA PAYLAŞIMI

Leicester City Menajeri Brendan Rogers'ın açıklamasından sonra Çağlar Söyüncü, sosyal medya hesabından Mevlana'nın sözü olan "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir" ifadesini paylaştı.

https://twitter.com/Syncaglar/status/1565659081771302912

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ’NÜN PERFORMANSI

Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City ile Premier Lig'de henüz süre almazken, yalnızca İngiltere Lig Kupası'nda 1 maçta forma giydi. 2018 yılında Freiburg'dan yaklaşık 21 milyon Euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibine transfer olan 26 yaşındaki Milli stoper, geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giymişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...