Tgrt Haber

Menajeri açıkladı... Fenerbahçe Zaniolo için daha büyük teklif yaptı

23 Mart 2023 16:02 - Güncelleme : 23 Mart 2023 16:21
Menajeri açıkladı... Fenerbahçe Zaniolo için daha büyük teklif yaptı

Galatasaray'ın devre arası transferi Nicolo Zaniolo'nun menajeri George Gardi, Fenerbahçe'nin Zaniolo'ya daha iyi bir teklif yaptığını iddia etti.

Galatasaray​'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo'nun menajeri George Gardi, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Galatasaray'ın 15 milyon euro gibi büyük bir bedel ödediği İtalyan hücumcu için transfer döneminde Fenerbahçe​'nin İtalyan yıldıza ve Roma​'ya daha da yüksek bir teklif yaptığını iddia etti.,

İtalyan basınına konuşan Gardi, "Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem de Roma'ya daha yüksek teklifi yapan taraftı. Ancak Zaniolo sadece Galatasaray'ı istedi. Kararını verdi ve hiç şüphe duymadı." diyerek Fenerbahçe'nin de transfer için çaba sarf ettiğini ancak Galatasaray'ın transfer sonuçlandırdığını ifade etti.

İLGİNÇ SERBEST KALMA MADDESİ

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport, Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'daki serbest kalma bedeline ilişkin bir haber yaptı. Galatasaray'a 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Zaniolo'nun sözleşmesinde 35 milyon euro serbest kalma maddesi bulunuyor. Haberin ilginç kısmı ise Zaniolo'nun Galatasaray'da kaldığı her sezonun sonunda serbest kalma bedeli azalacak olması. Haberde ilerleyen yıllardaki serbest kalma bedelinin ne olacağına ilişkin detay verilmedi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...