Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Djiku'nun durumu belli oldu! Derbide yeniden sakatlanmıştı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
10 Aralık 2023 08:39 - Güncelleme : 10 Aralık 2023 08:58
Fenerbahçe'de Djiku'nun durumu belli oldu! Derbide yeniden sakatlanmıştı

Dolmabahçe'de oynanan derbide ezeli rakibi Beşiktaş'ı iyi oyun ve 3 golle geçen Fenerbahçe'de uzun süre sonra sakatlıktan dönen Djiku'nun yeniden sakatlanması moral bozmuştu. Ganalı stoperin durumuna ilişkin ilk bilgiler haber geldi.

Süper Lig​'in 15'inci haftasına damga vuran maçta Beşiktaş​'ı Dolmabahçe deplasmanında 3-1 yenen Fenerbahçe​ lider girdiği haftadan lider çıkmayı başardı. Ancak iyi oyunla gelen gollü galibiyete, uzun süre sonra sahalara yeniden dönen Alaexander Djiku'nun yeniden sakatlanmasıyla gölge düştü.

Sarı-Lavivertli takımın Ganalı defans oyuncusu, derbinin 83. dakikasında kendini bir anda yere bırakarak oyuna devam edemeyeceğini açıkladı. Sonrasıda başarılı savunmacı yerine Jayden Osterwolde'ye bıraktı. Bu gelişme Ganalı stoperin oynamadığı haftalarda defans hattında oldukça zorlanan Fenerbahçe'de  taraftarın moralini bozdu. 

60 DAKİKAYI AŞINCA DAYANAMADI

Djiku'nun sakatlığı ile ilgili maç sonrası açıklama yapan İsmail Kartal​ ise "Djiku ile maçtan önce konuştuk, 'Hocam 60 dakika oynarım' dedi. 60-70 dakikaya göre planladık. Arka adalelerimde sıkışma var dedi, hemen çıkardık" açıklaması yaptı.

Bu açıklama sonrası oyuncunun durumu merak edilirken beklenen bilgi geldi. Derbi sonrası oyuncuyu hemen kontrole alan Fenerbahçe sağlık heyetinin kas zonlanması dışında önemli bir bulguya rastlamadığı öğrenildi. Djiku'nun hissettiği ağrı sonrası kendisini riske etmemek için yere bıraktığı öğrenilirken oyuncunun kesin durumunun bugün yapılacak kapsamlı tetkiklerin ardından belli olacağı öğrenildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...