Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Kasımpaşa maçına yetişecek mi?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 13:28 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 13:30
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Kasımpaşa maçına yetişecek mi?

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi kritik bir gelişme yaşandı... Sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Fred'in son durumu netleşti! 

Fenerbahçe​'nin Brezilyalı yıldızı Fred​'in Kasımpaşa​ maçında sahalara dönmesi ihtimali belirdi. Çekilen ikinci MR'ında kasık kasındaki ödemin tamamen iyileştiği saptanan Fred bireysel antrenmanlara başlamasına karar verildi.

TEK SORUN TENDON BAĞINDAKİ HASAR

Buna karşın sakatlık yaşadığı aynı kas grubunun tendon yapışma bölgesindeki yırtığı henüz tam olarak iyileşmeyen başarılı sambacnın, durumunun gözlemleneceği ifade edildi.

Bireysel antrenmanlar sonuç verirse taraftarın çok sevdiği Fred, Kasımpaşa maçına yetiştirilebilir. Ancak iyileşme gerçekleşse bile İsmail Kartal​'ın orta saha oyuncusunu riske etmemesi de söz konusu.

YOKLUĞU ÇOK ETKİLİYOR

Fenerbahçe bu sezon Fred'in oynamadığı maçlarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Fred'siz Trabzon'a evinde yenilen Sarı Kanaryalar, Adana Demirspor ile berabere kaldı, Karagümrük'ü mağlup etti.

Fred'in kırmızı kart cezası nedeniyle oynamadığı Galatasaray derbisi de 0-0 biterken, Konferans Ligi'nde ise 2-0'lık Ludogorets ve 6-1'lik Nordsjaelland mağlubiyetleri Brezilyalının yokluğunda yaşandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...