Tgrt Haber

Fenerbahçe’de Jesus’un hamleleri maçın skorunu değiştiriyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
30 Ekim 2022 09:52 - Güncelleme : 30 Ekim 2022 09:58
Fenerbahçe’de Jesus’un hamleleri maçın skorunu değiştiriyor

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un hamleleri gerek Süper Lig’de gerek ise Avrupa kupalarında tabelayı değiştirdi. Yedek kulübesinden oyuna sonradan dahil olan futbolcular 14 kez fileleri havalandırırken 8 de asist yaptı. 

Teknik direktör koltuğuna Jorge Jesus’un getirilmesi ile farklı bir kimliğe bürünen ve futbolseverlerin büyük beğeni kazandığı bir oyun sergileyen  Fenerbahçe​ gerek Avrupa’da gerek ise Süper Lig’de fırtına gibi esiyor. İki kulvarda da liderlik koltuğunda oturan sarı lacivertlilerde Jesus’un oyuna hamleleri skora direk katkı sağladı. Tecrübeli teknik adam, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle 21 maçın 15’inde skor üretmeyi başardı.

YEDEKTEN GELİP GOLÜ ATTILAR

Yedek kulübesinden oyuna sonradan dahil olan futbolcular bugüne kadar oynanan maçlarda 14 kez gol atmayı başarırken 8 de asist yaptı. Batshuayi​ 3 gol, Rossi 2 gol ve 1 asist, Arda Güler 2 gol, Miha Zajc 1 gol ve 1 asist, Mert Hakan Yandaş, Valencia, Emre Mor, İrfan Can Kahveci, Alioski, Berisha 1’er defa golle katkı verdi. Lincoln (2) Arao, Crespo, Bruma ve Serdar Dursun da asiste imza attı.

Kaynak: Yeni Şafak
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...