Tgrt Haber

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık! Max Meyer ile sözleşme feshedildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2022 09:41 - Güncelleme : 24 Ağustos 2022 09:58
Fenerbahçe’de beklenen ayrılık! Max Meyer ile sözleşme feshedildi

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan ve birçok ismi takımına katan Fenerbahçe’de bir taraftan da ayrılıklar sürmeye devam ediyor. Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl transfer döneminde bedelsiz olarak takıma katılan Max Meyer ile yollarını ayırdığını duyurdu. 

Sarı-lacivertli takımda transfer​ çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Jorge Jesus’un isteği doğrultusunda birçok isme imza attıran Fenerbahçe, elindeki bazı oyuncular ile yolları ise ayırmayı sürdürüyor. Bunlara bugün bir yenisi ise bekleneni veremeyen orta saha oyuncusu Max Meyer.

MAX MEYER İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe’ye geçtiğimiz 2021 yaz transfer döneminde bedelsiz olarak katılan Max Meyer, sarı-lacivertlilerde istenen performansı gösteremedi. Süper Lig​'de sadece 5 maça çıkabilen Alman futbolcu, devre arasında Midtylland'a kiralandı. 2023'e kadar Fenerbahçe'de mukavelesi bulunan 26 yaşındaki isimle yollar ayrıldı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1562326362752536576

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifade yer verildi;

Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Max Meyer’in sözleşmesi karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde feshedilmiştir. Max Meyer’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...