Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Miguel Crespo belirsizliği: Portekiz'den talip çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
30 May 2024 15:41 - Güncelleme : 30 May 2024 15:42
Fenerbahçe'de Miguel Crespo belirsizliği: Portekiz'den talip çıktı

Fenerbahçe'nin devre arasında La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo geleceği konusuyla belirsizlik sürüyor. Portekiz basını, Crespo ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'nin ocak ayında Rayo Vallecano​'ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Miguel Crespo​'nun yeni adresinin hangi takım olacağı belirsizliğini koruyor.

RAYO VALLECANO MAAŞINDAN ÇEKİNİYOR

Rayo Vallecano'nun Fenerbahçe'den kiraladığı Miguel Crespo ile devam etmek istediği ancak oyuncunun yüksek maaşının transfere engel olduğu iddia edilmişti.

Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Crespo için Portekiz basınından sürpriz bir haber geçildi.

SPORTİNG, CRESPO'YA KANCA ATTI

NTV Spor'un derlediği habere göre; Portekiz liginde bu sezon şampiyon olan Sporting'in Miguel Crespo'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

Portekizli orta sahanın teknik direktör Ruben Amorim'in listesinde olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'de Miguel Crespo belirsizliği: Portekiz'den talip çıktı - 1. Resim

FENERBAHÇE, 20 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Miguel Crespo'nun daha önce de Sporting tarafından izlendiği ancak Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon Euro'luk bonservis talebi nedeniyle transferin gerçekleşmediği vurgulandı.

15 MAÇTA FORMA GİYDİ

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Rayo Vallecano formasıyla La Liga'da 15 maça çıkarken gol veya asist üretemedi.

Sarı-lacivertliler, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...