Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi?

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
26 Ekim 2024 16:43 - Güncelleme : 26 Ekim 2024 16:49
Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi?

Süper Lig'de yoluna pür dikkat devam eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Geçtiğimiz günlerde Osayi-Samuel'in sarı lacivertlilerdeki geleceğiyle ilgili görüşmeler gerçekleşmişti. Son yapılan görüşmede ise bir kriz yaşandı ve Nijeryalı yıldızın menajeri son görüşmede Mario Branco'ya şok bir ifade kullandı. İşte tüm detaylar...

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bright Osayi Samuel konusunda kriz yaşayan Fenerbahçe​'de problemler büyüyor. Nijeryalı yıldız Manchester United​ maçının ardından basın mensuplarının, "Fenerbahçe'de kalacak mısın?" sorusuna, "Bana bağlı değil" yanıtını vererek sıkıntıları gözler önüne sermişti.

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi? - 1. Resim


İNDİRİM MÜMKÜN DEĞİL

Son gelen iddialara göre Osayi Samuel'in menajeri Steven Beck, Fenerbahçe yönetimini iyice köşeye sıkıştırmış durumda. Yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş talebiyle tepki çeken Beck'in sportif direktör Mario Branco​ ile yapılan son görüşmede, "Galatasaray'dan teklif aldık. Bize 2.5 milyon Euro önerdiler. Bu nedenle isteğimizde indirim yapamayız" dediği belirlendi.

Sezon başında Michy Batshuayi'yi Galatasaray'a kaptıran Sarı-Lacivertliler'in Osayi konusunda da aynı senaryoyu yaşamak istemediği ve bu nedenle yapılan teklifin yukarıya çekileceği ifade edildi.

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi? - 2. Resim


ORTALIĞI MI KIZIŞTIRIYOR?

Ancak Galatasaray cephesi çok net bir dille Osayi Samuel konusunda bir girişimlerinin olmadığını belirtiyor. Bazı kaynaklar da yıldız futbolcunun menajerinin istediğini sözleşmeyi almak için "ezeli rakip" kozunu oynadığını dile getiriyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi bu konuda işini şansa bırakmak istemiyor.

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi? - 3. Resim


PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe yönetimi Osayi Samuel'i yeni sözleşme konusunda ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak arada 1 milyon Euro fark bulunuyor. (Takvim)

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel krizi! Galatasaray devrede mi? - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...