Tgrt Haber

Fenerbahçe'de son dakika transfer hareketliliği! Dzeko ve Cuadrado'nun menajeri İstanbul'da!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2023 16:17 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 16:26
Fenerbahçe'de son dakika transfer hareketliliği! Dzeko ve Cuadrado'nun menajeri İstanbul'da!

Son dakika transfer haberi... Edin Dzeko ve Juan Cuadrado'nun menajerliğini yapan Alessandro Lucci, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe​'de tranfser çalışmalarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler Edin Dzeko ve Juan Cuadrado'nun menajerliğini yapan Alessandro Lucci'yi transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a getirdi.

İKİ YILDIZA YILLIK 7,5 MİLYON EURO İDDİASI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe, 37 yaşındaki Boşnak futbolcu Edin Dzeko​'ya yıllık 4 milyon euro ve bonuslardan oluşan bir teklifte bulundu. 

Juventus ile sözleşmesi sona eren Kolombiyalı orta saha oyuncusu Juan Cuadrado'nun da menajerliğini yapan Lucci'nin bu futbolcu için de sarı-lacivertli yöneticilerle görüşeceği belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Cuadrado için yıllığı 3.5 milyon eurodan 2 yıllık teklif yaptığı ileri sürüldü.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...