Tgrt Haber

Fenerbahçe’de sürpriz Crespo kararı! Portekizli futbolcu ile 'devam'

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sports Digitale
06 Eylül 2023 22:14 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 00:08
Fenerbahçe’de sürpriz Crespo kararı! Portekizli futbolcu ile 'devam'

Süper Lig’de 2023-24 sezonu öncesi kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe, satmayı düşündüğü Miguel Crespo ile ilgili kararını değiştirdi. Sarı-lacivertliler, Portekizli futbolcu ile ‘devam’ kararı aldı.

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi​, Süper Lig​ ve Türkiye Kupası​ olmak üzere 3 kulvarda da hedefini en yükseğe diken Fenerbahçe’de kadroda yeniden yapılanmaya gidildi.

10 YABANCIYLA YOLLAR AYRILDI

Kadrosundaki yabancı futbolculardan Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Willian Arao, Gustavo Henrique, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Samatta ve Joao Pedro olmak üzere 10 isimle yollarını ayıran sarı-lacivertliler, son olarak Miguel Crespo’yu da gözden çıkarmıştı.

KULÜP BULAMADI

Fenerbahçe’nin, kadroda düşünülmediğini Crespo’ya iletmesinin ardından Portekizli oyuncu ve menajeri kulüp arayışlarına başladı. Ancak 26 yaşındaki orta saha ve menajerinin bu arayışları, sonuçsuz kaldı.

PORTEKİZLİ FUTBOLCUYA YENİ SÖZLEŞME

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe​, kendisine kulüp bulamayan Miguel Crespo’yu yeniden kadroda değerlendirmeye karar verdi. Oyuncu ve menajeriyle yeniden masaya oturan sarı-lacivertlilerin, yeni sözleşme konusunda anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi.

MIGUEL CRESPO​'NUN İSTATİSTİKLERİ

Portekiz ekibi Estoril Praia’dan Fenerbahçe’ye transfer olduğu 2021-22 sezonundan beri sarı-lacivertli formayla 65 kez sahaya çıkan Miguel Crespo, bu maçlarda 4 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: Sports Digitale
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...