Tgrt Haber

Fenerbahçe’de İsmail Kartal ile anlaşmada sona gelindi! İmza atacağı tarih belli oldu…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 08:24 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 08:28
Fenerbahçe’de İsmail Kartal ile anlaşmada sona gelindi! İmza atacağı tarih belli oldu…

Teknik direktör belirsizliğinin sürdüğü Fenerbahçe’de Ali Koç son kararını verdi. Abdullah Avcı ile de görüşen Koç’un İsmail Kartal ile anlaşmaya vardığı ifade edilirken imza töreni de belli oldu.

Geçtiğimiz sezonda kadroyu Jorge Jesus’a emanet eden Fenerbahçe​ ligde şampiyonluğa ulaşamadı. Özellikle ezeli rakiplerine karşı oynadığı futbol ve aldığı mağlubiyetler ile eleştirilerin hedefinde olanJorge Jesusile yola devam etmeyen sarı-lacivertliler rotasını yerli teknik adama çevirdi. Birçok yerli ismin ön plana çıktığı teknik adam arayışında rota yine İsmail Kartal’a çevrildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç​, Abdullah Avcı​ ile görüşme yapsa da son kararını İsmail Kartal’dan yana kullandı. Fenerbahçe’de üçüncü kez teknik adam görevine gelecek olan İsmail Kartal’ın Hac için Arabistan’da bulunduğu öğrenildi.

HAC SONRASI İMZA

Perşembe günü İstanbul’a gelecek olan deneyimli hocanın daha sonra Ali Koç ile görüşmesinin ardından Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor. Öte yandan sarı lacivertlilerin de İsmail Kartal’ı Cuma günü açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal ile anlaşmada sona gelindi! İmza atacağı tarih belli oldu…

ABDULLAH AVCI NEDEN OLMADI?

Ali Koç'un ilk düşüncesinin ise Abdullah Avcı olduğu öğrenildi. Fakat Avcı'nın Ali Koç'a sunum yapmasına rağmen aklının Milli Takım teknik direktörlüğünde olması anlaşmanın gerçekleşmesini engelledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...