Tgrt Haber

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın yıldızına çubuklu formayı giydirecek

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
05 May 2023 13:38 - Güncelleme : 05 May 2023 14:58
Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın yıldızına çubuklu formayı giydirecek

Süper Lig'de şampiyonluk için kıran kırana mücadele veren Galatasaray ile Fenerbahçe transferde de birbiriyle yarışıyor. Daha önce birçok oyuncu için karşı karşıya gelen ezeli rakipler arasında yeni bir savaş kapıda. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı kırmızılılarda performansıyla göz dolduran yıldız futbolcuya çubuklu formayı giydirmek için girişimlere başladı.

Transfer​ yarışı erken başladı. Süper Lig'de lider Galatasaray​'ın 3 puan gerisinde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe​, ezeli rakibinin kiralık futbolcusunu gelecek sezon kadroya katabilmek için düğmeye bastı.

Gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvayan başkan Ali Koç​, yaz transfer dönemi için Galatasaray'ın yıldızına göz dikti.

İngiliz gazetesi The Telegraph'ın haberine göre; Fenerbahçe, sarı kırmızıların sezon başında İngiliz ekibi Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica'yı kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivertliler, Kosovalı futbolcunun transferi için kulübü Norwich ile temaslara başladı.

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın yıldızına çubuklu formayı giydirecek

NORWICH'E DÖNMEK İSTEMİYOR

Premier Lig'e yükselme şansı kalmayan ve bu nedenle önemli oyuncularıyla yolları ayırması beklenen Norwich'in, Rashica'yı da uygun bir bedel karşılığında elden çıkarması bekleniyor. 26 yaşındaki futbolcunun da ikinci ligde forma giymek istemeyeceği belirtiliyor. Bu doğrultuda harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, elini çabuk tutarak hem Norwich hem de Rashica ile anlaşma zemini arıyor. 

BONSERVİSİ CEP YAKIYOR

26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Bu sezon Galatasaray'da 22 lig maçına çıkan Milot Rashica​, sarı kırmızılı formayla 4 kez fileleri havalandırırken, 5 de asist yaparak takımına katkı sağladı.

Güncel piyasa değeri 7,5 milyon euro olarak gösterilen Rashica'nın Norwich City ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...