Tgrt Haber

Fenerbahçe'den milli yıldıza teklif! İsmail Kartal bizzat aradı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Fotomaç
02 Temmuz 2023 12:17 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 12:35
Fenerbahçe'den milli yıldıza teklif! İsmail Kartal bizzat aradı

Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası göreve getirilen teknik direktör İsmail Kartal, A Milli Takım'da forma giyen milli stopere transfer teklifi götürdü.

Fenerbahçe​'de son dakika transfer hareketliliği yaşanıyor. Süper Lig'de sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada kapatan, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluk ipini göğüsleyen sarı-lacivertliler, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

MERİH DEMİRAL​'A TELEFON

Transferde Jorge Jesus​'un ayrılığı sonrası göreve getirilen İsmail Kartal​ bizat rol alırken  tecrübeli teknik adamın önceliği savunmaya verdiği öğrenildi. Kartal'ın bu doğrultuda milli futbolcu Merih Demiral'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Fotomaç'ta yer alan habere  göre, Kartal, Fenerbahçe altyapıdan çıkan ve Avrupa'nın yolunu tutan yıldız stoperi telefonla aradı. Serie A​ ekibi Atalanta'da forma giyen futbolcu ile konuşan Kartal'ın, "Gel birlikte şampiyon olalım. Sen de şampiyon takımın kaptanı ol. Sıradan bir takıma gitmek yerine bize gel. Yuvana dön" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

A Milli Takım'ın savunma hattının vazgeçilmezlerinden olan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, Fenerbahçe'de kendisine asgari ücret teklif edilmesinin ardından takımdan ayrılmış ve Portekiz'in Alcanenense takımına giderek Avrupa serüvenine başlamıştı.

Son olarak Atalanta'ya transfer olan 25 yaşındaki stoperin İtalyan ekibi ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 20 milyon euro olan Merih Demiral, geçen sezon Atalanta formasıyla Serie A'da 28 maça çıkıp 1 gol kaydetti. A Milli Takım'da 39 müsabakada görev yapan yıldız futbolcu, 2 gol kaydetti.

Kaynak: Fotomaç

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...