Tgrt Haber

Fenerbahçe'den PSG'nin Arda Güler teklifine ret

05 Şubat 2023 09:58 - Güncelleme : 05 Şubat 2023 10:03
Fenerbahçe'den PSG'nin Arda Güler teklifine ret

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in performansı dünya basınında geniş yankı bulmaya devam ederken Manchester City'den sonra Fransız devi PSG'nin de devrede olduğu ortaya çıktı. Sarı lacivertli kulübün, genç oyuncu için kapısını çalan PSG'ye olumsuz cevap verdiği öğrenildi.

Gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına giren Fenerbahçe​'nin genç yıldızı Arda Güler için Manchester City'den sonra Fransız devi Paris Saint-Germain'in (PSG) de devrede olduğu öğrenildi.

Genç yıldız için sarı lacivertlilerin kapısını çalan PSG sportif direktörü Luis Campos ise transfer için Arda Güler'in ailesiyle görüştü. PSG, transferi hemen bitirmek ve 17 yaşındaki oyuncuyu sezon sonunda kadrosuna katmak için Fenerbahçe'ye teklifini sundu. Ancak sarı lacivertli kulübün, bu teklifi reddettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin Arda Güler'i birkaç sezon daha takımda tutmak istediği ve bu nedenle PSG ile transfer görüşmelerine son verildiği öğrenildi.

17 MAÇTA 3 GOL 2 ASİST

Arda Güler, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 17 maçta forma giyerken 3 gol ve 2 asist yaptı. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise Transfermarkt verilene göre, 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...