Tgrt Haber

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi: Yiğit Fidan'a teklif yapıldı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
31 Temmuz 2024 09:47 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 09:47
Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi: Yiğit Fidan'a teklif yapıldı!

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin alacaklarına karşılık Bursaspor ile sözleşmesini fesheden genç milli futbolcu Yiğit Fidan'a teklif yaptığı iddia edildi. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2 Eleme Turu'nda 4-3'ün rövanşında İsviçre temsilcisi Lugano'yu taraftarı önünde 2-1 yenerek adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe​'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çağlar Söyüncü, Levent Mercan​, Oğuz Aydın​, Saint-Maximin ve En-Nesyri'yi kadrosuna katan sarı-lacivertliler transferde durmak bilmiyor.

FENERBAHÇE'DEN YİĞİT FİDAN HAMLESİ

Fenerbahçe, Bursaspor ile olan sözleşmesini alacakları sebebiyle fesheden 19 yaşındaki U19 Milli Takım stoperi Yiğit Fidan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, 2005 doğumlu U19 Milli Takım stoperi Yiğit Fidan'ın temsilcisiyle kulüpte bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

U19 Milli Takımı ile Norveç’te ter döken 19 yaşındaki futbolcunun, Milli Takım dönüşü geleceğiyle ilgili kararını vereceği ifade edildi.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi: Yiğit Fidan'a teklif yapıldı! - 1. Resim

TALİPLERİ ÇOK

Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor ve Eyüpspor'un ilgilendiği 19 yaşındaki futbolcuyu, Fransa’nın Toulouse ekibi de transfer etmek istiyordu.

31 MAÇTA 1 GOL ATTI

Yiğit Fidan, geçtiğimiz sezon Bursaspor ile 31 maçta sahaya çıktı ve bir gol kaydetti.

Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 200 bin euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...