Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Szymanski için rekor bonservis talebi! Tarihe geçecek

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
27 Şubat 2024 15:23 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 15:28
Fenerbahçe'den Szymanski için rekor bonservis talebi! Tarihe geçecek

Fenerbahçe genç yıldızı Sebastian Szymanski için talep ettiği bonservis bedelinde artışa gitti. Sarı-lacivertliler, talipleri artan Szymanski'nin bonservisini rekor seviyeye yükseltti. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon Euro bedelle transfer ettiği Sebastian Szymanski​ kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelirken Avrupa devlerini de peşine taktı.

AVRUPA DEVLERİNİN GÖZÜ ÜSTÜNDE

Fenerbahçe​'yle 4 yıllık sözleşme imzalayan Szymanski'ye Bayer Leverkusen​, Arsenal​, Manchester United​ ve Tottenham'ın talip olduğu iddia edildi.

Genç yıldızın sezon sonunda büyük bir transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FENERBAHÇE​ BONSERVİS BEDELİNİ REKOR SEVİYEYE ÇEKTİ!

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe​, Polonyalı yıldızın taliplerinin artmasının ardından Szymanski için talep ettiği bonservis bedelini güncelledi.

Daha önce Szymanski'nin bonservisini 20 milyon Euro olarak belirleyen Fenerbahçe​'nin bu rakamı 25 milyon Euro'ya çektiği ifade edildi.

SZYMANSKİ TARİHE GEÇECEK

Fenerbahçe​, Szymanski'yi 25 milyon Euro'ya satması durumunda Polonyalı futbolcu, en yüksek bedelli transfer satışı olarak sarı-lacivertlilerin tarihine geçecek.

Bu sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Szymanski 12 gol, atıp 14 de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
Sonraki Haber Yükleniyor...