Tgrt Haber

Fenerbahçe’den ‘Tete’ bombası: Brezilyalı yıldız İstanbul’a geldi

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sabah
29 Temmuz 2023 12:30 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 12:30
Fenerbahçe’den ‘Tete’ bombası: Brezilyalı yıldız İstanbul’a geldi

Son olarak forma giydiği Shakhtar Donetsk’ten bonservisini alarak ayrılan Tete, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertlilerin teklifi üzerine menajeriyle birlikte İstanbul’a gelen Brezilyalı yıldız, düşünmek için kısa bir süre isteyerek Bodrum’a geçti.

Kanatlarını Dusan Tadic ve Ryan Kentile takviye eden Fenerbahçe’nin transferdeki yeni hedefi BrezilyalıTete​.

MENAJERİYLE İSTANBUL’A GELDİ

Sabah’ta yer alan habere göre Fenerbahçe​, Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini feshederek bonservisini eline alan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu menajeriyle birlikte İstanbul’a davet ederek sözleşme teklifinde bulundu.

BODRUM’DA KARAR VERECEK

Sarı-lacivertli yönetimle gerçekleştirdiği görüşmeden memnun ayrıldığı ifade edilen Sambacı’nın, karar vermek üzere Bodrum’da kısa bir tatile çıktığı öğrenildi.

AVRUPA TRANSFERLERİ ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Marsilya’dan Cengiz Ünder’i de kadrosuna katmak için çalışma yürüten Fenerbahçe’nin, Premier Lig’de oynamak isteyen Tete’yi ikna etmek için Eljif Elmas, Vedat Muriqi, Kim Min-Jae ve Arda Güler isimlerinin yaptığı transferleri örnek gösterdiği ifade edildi.

TETE KİMDİR?

Tete 15 Şubat 2020 yılında Brezilya'nın Alvorada'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine ülkesinin takımlarından Gremio U20'de başlayan genç yıldız 2019 yılında 15 milyon Euro bonservis bedeli ile Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'in yolunu tuttu. 2022 yılında Fransız ekibi Olympik Lyon'a kiralanan oyuncu geçtiğimiz sezonu ise Leicester City'de geçirdi.
 
23 yaşında olan Brezilyalı oyuncu forvet-sağ kanat mevkisinde forma giyiyor. 31 Aralık 2023 tarihine kadar kulübü ile sözleşmesi olan oyuncunun Shaktar Donetsk ile anlaşarak bonservisini aldığı konuşuluyor. Oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...