Tgrt Haber

Fenerbahçeli Osayi Samuel Libya'da mahsur kaldı: 15 saattir havalimanında!  

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ekim 2024 11:27 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 13:32
Fenerbahçeli Osayi Samuel Libya'da mahsur kaldı: 15 saattir havalimanında!  

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Osayi Samuel, milli maç seyahati için gittiği Libya'da mahsur kaldı. 15 saati akın süredir havalimanından çıkamayan Osayi, sosyal medyadan can güvenliğinin olmadığını duyurdu!

Fenerbahçe​'nin son iki sezondaki form grafiğiyle en önemli oyuncuları arasına giren Nijeryalı futbolcusu Bright-Osayi Samuel, Libya​'da mahsur kaldı.  Njerya Milli Takımı kampına katılarak Libya'ya giden başarılı sağ bek 15 saattir havalimanından çıkamadıklarını duyurdu.

Fenerbahçeli Osayi Samuel Libya'da mahsur kaldı: 15 saattir havalimanında   - 1. Resim

15 SAATTİR MAHSUR DURUMDALAR!

Snapchat üzerinden paylaşımda bulunan 26 yaşındaki Osayi Samuel, "15 saattir hiçbir sağlık ve güvenlik garantisi olmadan rastgele bir Libya havaalanında mahsur kaldım" ifadelerini kullandı. Osayi'nin bu paylaşımı Fenerbahçeli taraftarları endişelendirirken konuya ilişkin sarı-lacivertli kulübün açıklama yapması bekleniyor.

Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Libya ile yarın TSİ 22.00'de oynayacağı maç için bu ülkeye gitmişti.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Can14 Ekim 2024 13:33

Vay be böyle bir şey mi oldu hiç düşünmediğim bir durum gerçekten üzücü Umarım hızlıca çözüme kavuşur

Sonraki Haber Yükleniyor...