Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu? Trio ekibi ne dedi?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
25 Şubat 2024 06:18 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 06:41
Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu? Trio ekibi ne dedi?

Fenerbahçe'nin son dakika penaltısıyla 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçı sonrası büyük tartışma çıktı. Beinsport Trio ekibi hem bu penaltı pozisyonunu hem de Oosterwolde'nin ceza sahasına girerken yerde kaldığı pozisyonu değerlendirdi. İşte yorumlar...

Süper Lig​'in 27. haftasında Fenerbahçe​, evinde Kasımpaşa​'yı son saniyelerde bulduğu penaltı golüyle  2-1 mağlup ederken maç sonrası büyük tartışma çıktı. Sarı-lacivertliler lehine elle oynama nedeniyle VAR​ müdahalesiyle verilen penaltı kararı sonrası sosyal medya adeta alev alırken gözler hakem​ yorumcularının pozisyona ilişkin yorumlarına çevrildi.    

Peki Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu? Hakem yorumcuları pozisyon için ne dedi? BeiNSport'ta yayımlanan Trio programı ekibi vpozisyonu değerlendirdi. İşte yorumlar:

Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu? Trio ekibi ne dedi? - 1. Resim

FENERBAHÇE'NİN PENALTISINDA VAR MÜDAHALESİ DOĞRU MU?

Deniz Çoban: Bu açıdan bakınca ele geldi ya da gelmedi diyemem. Dokunuyorsa eğer yumruğa dokunmuş gibi gözüküyor. VAR müdahalesi bu pozisyonda başından sonuna kadar yanlış. Hakem gelip izledikten sonra penaltı vermiş. Doğru diyemeyeceğim o da yanlış. Bu pozisyon VAR'ın konusu olamaz.

Bahattin Duran: Futbolcunun eline geldiğini düşünüyorum ama sol eline geldiğini düşünüyorum. Topun kırılması var net. Parmakta hareket var. Ama net bir penaltı var diyemem.

Bülent Yıldırım: Bu top bir yerden kırıldı ancak buradan ayırt edemiyorum. VAR'ın bu pozisyona müdahale etmesi yanlış bu orta hakemin vereceği bir karar. Şu pozisyonda korner kararı çıksa kim itiraz edecekti.

Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu? Trio ekibi ne dedi? - 2. Resim

OOSTERWOLDE'NİN POZİSYONU PENALTI MI?

Bülent Yıldırım: Ceza sahası içerisinde net penaltı.

Bahattin Duran: VAR'ın devreye girmemesi yanlış. Oosterwolde'nin dizine net bir şekilde vuruldu. Burada yapılan faul gördüğüm kadarıyla çizginin içinde. VAR'ın bu pozisyonun ceza sahası içinde olduğunu hakeme bildirmesi lazımdı. Sarı kart doğru.

Deniz Çoban: Pozisyonla ilgili dediklerinizin hepsine katılıyorum. Penaltı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman26 Şubat 2024 17:23

Verilmeyen 2 penaltıya sayılsın, olur değil mi?

Sonraki Haber Yükleniyor...