Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Joachim Löw oldu!

24 Şubat 2022 18:55 - Güncelleme : 24 Şubat 2022 20:22
Başkan Ali Koç ile Joachim Löw el sıkıştı.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de sezona Vitor Pereira yönetiminde başlayan ancak sezon ortasında Portekizli hocayla yollarını ayıran Fenerbahçe, sezon sonuna kadar İsmail Kartal'la yola devam kararı almıştı. Sarı-lacivertlilerde yeni sezon için takımın başına geçecek isim ve İstanbul'a geliş tarihi belli oldu.

Başkan Ali Koç ile Joachim Löw el sıkıştı.

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe, başarısız sonuçların ardından Vitor Pereira ile yollarını ayırarak sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevi İsmail Kartal ile yola devam demişti.

Fenerbahçe yönetimi, 2022-2023 sezonu planlamasına çok erken başladı. Başkan Ali Koç, yeni teknik direktörle prensip anlaşmasına vardı. Deneyimli teknik adam, Samandıra'daki antrenmanları yakından takip etmeye başladı. Başarılı çalıştırıcının Türkiye'ye geliş tarihi de belli oldu.

LÖW İLE HER KONUDA ANLAŞILDI!

Ajansspor'da yer alan habere göre; Başkan Ali Koç ile her konuda el sıkışan Joachim Löw ekibini hazırladı. Alman teknik direktörün 3 yardımcısı olacak. Löw, iki yardımcısını kendisi getirirken, üçüncü yardımcı İsmail Kartal olacak.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Joachim Löw oldu!

TAKIMI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Löw takımın bütün idmanlarını takip ederken, takım ile ilgili futbolcular ile ilgili sık sık İsmail Kartal'dan rapor alıyor. Alman teknik direktör, ayrıca kurulan sistem üzerinden takımın idmanlarını da izleyerek futbolcuları yakından takip ediyor.

İSMAİL KARTAL'DAN RAPOR ALIYOR

Löw ile sık sık görüşmeler yapan İsmail Kartal her hafta Almanya'ya rapor gönderiyor. Antrenmanları ve maçları yakından takip eden Löw gelecek sezonla ile ilgili hazırlıklarını yapıyor.

Başarılı teknik direktörün İstanbul'a geliş tarihi de netleşmeye başladı. Alman teknik direktörün mayıs ayında İstanbul'da olması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...