Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda transferi Samet Akaydın şampiyonluğa inanıyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Ocak 2023 13:53 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 13:59
Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda transferi Samet Akaydın şampiyonluğa inanıyor

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’dan transfer ettiği Samet Akaydın bugün ilk antrenmanına çıktı. Sarı-lacivertli formayı giyen Akaydın, ne kadar büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek şampiyonluğa inandığını söyledi.

Fenerbahçe​ 2022-2023 ara transfer döneminin ilk transferini gerçekleştirdi. Jorge Jesus’un talimatları doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran yönetim bu doğrultuda Adana Demirspor​ forması giyen Samet Akaydın​ transferini bitirdi. Ülker Stadyumu’nda düzenlenen imza töreni ile Akaydın 3.5+1 yıllık sözleşmeye imza atan Samet Akaydın bugün takımla ilk antrenmanına katıldı.

“ÜÇLÜ SAVUNMA SİSTEMİNE UYANACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Antrenman sonrasında Samet Akaydın gazetecilerin sorularını cevapladı. Samet, taraftarların sahada asla pes etmeyen ve hep mücadele veren bir oyuncu göreceğini belirtirken çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Bizim Türk oyuncular olarak isteyip yapamayacağım bir şey yok. Sahaya çıktığım zaman savaşmaktan vazgeçmeyen bir yapım var. Başarılı olacağıma inanıyorum. Kötü mücadele vermem. Hiçbir zaman kötü mücadele vermedim. Hocamızın üçlü savunmada o sisteme uyabileceğim için beni istediğini düşünüyorum. O oyuna katkı sağlayacağımı biliyorum. Hoca o özelliklerimi biliyor. Milli takımda da öyle oynadım. Üstesinden geleceğimi düşünüyorum.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1613469275611860993

“BİRÇOK KULÜPTEN TEKLİF ALDIM”

Fenerbahçe dışında birçok kulüpten teklifler aldığının altını çizen Samet, "Yurt dışından da teklifler vardı. Bana nereye gitmek istediğimi sordular. Ben de Fenerbahçe dedim. Laf olsun diye demedim. Hislerimle hareket eden biriyim. Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inandım. İnşallah olacağımıza inanıyorum. Tereddütsüz tercih ettim." değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Jorge Jesus​'un kendisini istemesinin transferde önemli olduğunu aktaran Samet, kendisini şöyle tanımladı:

"Sahada forvet oyuncusuna ensesinde hissettirmeyi seviyorum. Onu döndürmemeyi seviyorum, boğuşmayı seviyorum. Mücadeleyi bırakmam. Kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama öz güvenim gitmez. Hatanın üstüne giderim. Montella da sürekli söylerdi 'potansiyelin var, sınır koyma' derdi. Ben bunu prensip edindim, her zaman sınırlarımı aşmaya çalışıyorum."

Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda transferi Samet Akaydın şampiyonluğa inanıyor

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Samet Akaydın, Fenerbahçe ile ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşayacağına inandığını ifade etti.

Sarı-lacivertlilerde ilk hedefinin oynamak olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, "İlk hedefim oynamak. Antrenmanlarda kendimi göstermek. Oynayıp bu formayı hiç bırakmak istemiyorum. Süper Lig'de ilk şampiyonluğum olacak. Bunu başarmayı çok istiyorum. İnşallah hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Elimden geleni yapacağım bunun için." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...