Tgrt Haber

Fenerbahçe’de Valencia’dan sevindiren haber geldi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2023 11:44 - Güncelleme : 01 May 2023 11:50
Fenerbahçe’de Valencia’dan sevindiren haber geldi!

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin Sivasspor deplasmanında kaleci Ali Şaşal ile çarpışan ve sakatlık geçiren Enner Valencia’nın son durumu belli oldu. Gol krallığında liderlik durumunda bulunan yıldız ismin Giresunspor mücadelesinde forma giyebileceği belirtildi.

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe​ bu hafta kritik Sivas deplasmanında 3 puan ile döndü. Maçın uzun bir süresini 10 kişi oynayan sarı-lacivertli ekipte maçın başında Sivasspor​ kalecisi Ali Şanşal ile Enner Valencia​ çarpıştı. Sahadan ambulansla boyunluk ile çıkartılan yıldız golcü hastaneye götürüldü.

GİRESUNSPOR MAÇINDA SAHADA

Tüm spor kamuoyunun büyük üzüntü duyduğu ve üzen gelişmenin ardından sevindirici haber geldi. TGRT Haber'in elde ettiği bilgiye göre tedbir amaçlı olarak hastanede kalan Ekvadorlu futbolcunun 3 Mayıs'ta kupadaki Sivas karşılaşmasında riske edilmeyeceği, 7 Mayıs'ta ligde oynanacak Giresunspor maçında sahada olabileceği öğrenildi.

Valencia da sosyal medyadan "Tüm sevgi mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Mücadeleye devam ediyoruz" paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/EnnerValencia14/status/1652662731705663491

FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI HANGİLERİ?

Kalan maçlar:

  • Giresunspor (D)
  • Trabzonspor
  • Antalyaspor
  • Galatasaray​ (D)

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...