Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yıldızı cezalı duruma düştü

02 Şubat 2023 23:02 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 23:06
Fenerbahçe'nin yıldızı cezalı duruma düştü

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de yıldız oyuncu, gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor​, sahasında Fenerbahçe​'yi konuk etti. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Büyük heyecana sahne olan mücadelede Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Michy Batshuayi​ sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

8 OYUNCU SINIRDAYDI, BATSHUYİ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ!

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı öncesi 8 isim, sarı kart ceza sınırındaydı. Serdar Aziz​, Gustavo Henrique​, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Michy Batshuayi ve Emre Mor; bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde bir sonraki mücadelede forma giyemeyeceklerdi.

Karşılaşmanın 74. dakikasında Michy Batshuayi, Adana Demirspor'un serbest vuruş ile oyuna sokmak istediği topa müdahalesiyle engel olunca sarı kart gördü.

KONYASPOR MAÇINDA YOK

Fenerbahçe'de sarı kart gören Michy Batshuayi, 6 Şubat'ta iç sahada oynanacak Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. 74. dakikada gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Michy Batshuayi, Adana Demirspor mücadelesinde 78. dakikada yerini Joshua King'e bıraktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...