Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic'ten kötü haber: Anlaşma sağlandı!

29 May 2023 19:41 - Güncelleme : 29 May 2023 20:01
Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic'ten kötü haber: Anlaşma sağlandı!

Son dakika transfer haber: Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in İspanyol ekibi Villarreal ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Şampiyonluk yarışında son 2 maç Galatasaray'ın 5 puan gerisinde giren Fenerbahçe​ yeni sezon planlaması doğrultusunda transfer​ çalışmalarını başladı.

Sarı-lacivertliler forvet, kanat, stoper ve orta sahaya oyuncu bakarken kaleye de kaliteli ve tecrübeli bir file bekçisi transfer etmek istiyor.

Kanarya bu doğrultuda Hırvat​ kaleci Dominik Livakovic'e kanca atmış ve uzun süredir de bu transfer için görüşmeler devam ediyordu.

Fenerbahçe'ye bu transferde kötü bir haber geldi. İşte detaylar...

"PRENSİP ANLAŞMASI SAĞLANDI"

İspanyol basınında Relevo'nun haberine göre; La Liga eliplerinden Villarrealde Livakovic ile yakından ilgileniyor. Hatta İspanyol ekibinin Hırvat kaleciyle prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Haberde, Livakovic ile anlaşılsa da henüz Villarreal'in Dinamo Zagreb ile anlaşmaya sağlayamadığı aktarıldı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe, Dominik Livakovic'e yıllık 3 milyon Euro net maaş önerdi. Sarı-lacivertlilier Hırvat kalecinin kulübü Dinamo Zagreb'e ise 6 milyon Euro teklif etti.

Hırvat oyuncunun sözleşmesinde 10 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Bu sezon Dinamo Zagreb ile 35 maça çıkan Livakovic, 28 gol yerken 11 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...