Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye ikinci Kim Min-Jae geliyor! Ferdi'nin yerine Young-Woo

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Ajansspor
07 Şubat 2024 10:21 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 10:48
Fenerbahçe'ye ikinci Kim Min-Jae geliyor! Ferdi'nin yerine Young-Woo

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığı için hazırlıklara şimdiden başladı. Kim Min-Jae transferinden büyük kar eden sarı-lacivertliler aynı transfer politikasını sürdürmek istiyor. Kanarya'nın Güney Kore Milli Takımı'nın sol beki Seol Young-Woo'yu transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir zirve yarışı veren Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Ali Koç yönetimi, ikinci Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

FENERBAHÇE TEKLİF YAPTI

Koreli gazeteci Jason Lee'nin haberine göre; Fenerbahçe, Güney Kore Milli Takımı'nın sol beki Seol Young-Woo için kulübü Ulsan Hyundai'ye teklifte bulundu.

Seol Young-Woo'nun da Avrupa'ya transfer olmak istediği ve Sırbistan ekibi FK Crvena Zvezda'dan da resmi teklif aldığı belirtildi. 

İKİ BEKTE DE OYNUYOR

Seol Young-Woo'nun sağ bek olmasına rağmen sol bek pozisyonunda da görev alabildiği ve Güney Kore Milli Takımı'nda da sol bekte oynadığı ifade edildi.

34 MAÇTA 3 GOL-4 ASİST

2022-2023 sezonunda kulübü Ulsan HD FC ile 34 maça çıkan Seol Young-Woo, takımıyla 3 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Güney Kore'de lig Mart ayında başlayacağı için oyuncu henüz kulübü ile lig maçına çıkmadı. Bu sezon AFC Şampiyonlar Ligi'nde 4 mücadelede yer alan futbolcu, 1 maçta sarı kart gördü.

Fenerbahçe'ye ikinci Kim Min-Jae geliyor! Ferdi'nin yerine Young-Woo - 1. Resim

KİM MİN-JAE'NİN VATANDAŞI

Seol Young-Woo, sarı-lacivertlilerin Çin ekibi BJ Guoan'dan transfer ettiği Kim Min Jae'nin vatandaşı.

REKORLA AYRILMIŞTI

Fenerbahçe'de eski teknik direktör Vitor Pereira'nın önerisiyle 2021 yaz transfer döneminde transfer edilen Kim Min-Jae, yalnızca 1 sezon formasını giydiği Fenerbahçe'den 18 milyon Euro bonservis ücretiyle Napoli'ye transfer olmuştu.

Kim Min-Jae, 2023 yaz transfer döneminde devre arasında Galatasaray'dan Sacha Boey'in de transfer olduğu Bayern Münih'e 50 milyon Euro'ya giderek dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: TGRT Haber | Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...