Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Jorge Jesus piyangosu: 2 yıldıza 15 milyon Euro!

05 Temmuz 2023 13:44 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 14:00
Fenerbahçe'ye Jorge Jesus piyangosu: 2 yıldıza 15 milyon Euro!

Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'in başına geçen Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un, Fenerbahçe'den eski öğrencileri Willian Arao ve Diego Rossi’yi transfer etmek istediği iddia edildi. İki isimden sarı-lacivertli kulübün kasasına 15 milyon Euro civarında bir gelir bekleniyor.

Suudi Arabistan’ın Al Hilal​ ekibinin başına geçen Jorge Jesus, Fenerbahçe’den eski öğrencileri Willian Arao​ ve Diego Rossi’yi yeni takımına transfer etmek için çalışmalara başladı.

Brezilya ve Suudi Arabistan medyasında yer alan haberlere göre; Al Hilal, Arao için sarı-lacivertli kulübe 5.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor.

Suudi Arabistan ekibinin, piyasa değeri 9.5 milyon Euro olan Rossi için de 10 milyon Euro civarında bir öneri yapması bekleniyor.

KASAYA 15 MİLYON EURO GİREBİLİR!

İddia edilen transfer operasyonu gerçekleşmesi durumunda Kanarya'nın bu iki oyuncudan 15 milyon Euro civarında bir rakamı kasasına koyması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye Jorge Jesus piyangosu: 2 yıldıza 15 milyon Euro!

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...