Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Portekiz Ligi'nden Fransız orta saha! Zaydou Youssouf

26 Mart 2023 21:01 - Güncelleme : 26 Mart 2023 21:41
Fenerbahçe'ye Portekiz Ligi'nden Fransız orta saha! Zaydou Youssouf

Feenrbahçe Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda yürüttüğü transfer çalışmalarında aradığı orta sahayı Portekiz'de buldu. Fenerbahçe Famalicao'nun Fransız orta sahası Zaydou Youssouf'u gözüne kestirdi.

Fenerbahçe​ bir yandan şampiyonluk yarışı verirken bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını planlamaya başladı. Jorge Jesus​'un takımla devam etmesini isteyen Fenerbahçe onun istekleri doğrultusundan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon orta sahadan istediği verimi bir türlü alamayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus savunma yönü kuvvetli ve geriden oyun kurabilen bir oyuncu takviyesi yapmak istiyor.

Jorge Jesus'un gelişiyle birlikte Portekiz​ ve Brezilya pazarına ağırlık veren Fenerbahçe aradığı oyuncuyu yine bu pazarlardan buldu.

Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre; Fenerbahçe, Portekiz Ligi takımlarından Famalicao'nun genç ismi Zaydou Youssouf'u gözüne kestirdi. Jorge Jesus'un transfer listesinde başa yazdığı oyuncuyla Avrupa'dan önemli kulüpler de ilgileniyor. 23 yaşındaki oyuncu, hedefi olan Fransa Milli Takımı'nda forma giyebilmek için adını duyurabileceği bir takıma transfer olmak istediği vurgulandı.

FENERBAHÇE DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin 3 yıl önce de Fransız oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdiği ancak Zaydou Youssouf'un sakatlanmasının ardından transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Youssuf'un sözleşmesi 2026 yılında bitecek. Performansıyla göz dolduran oyuncu bu sezon başında Fransız ekibi Saint Etienne'den 1 milyon euro karşılığında Famalicao'ya transfer olmuştu. 

Portekiz devleri Benfica, Porto ve Sporting Lizbon'un yakından takip ettiği 23 yaşındaki orta saha bu sezon Famalicao formasıyla çıktığı 32 maçta 3 gol ve 2 asistle oynadı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...