Tgrt Haber

Fenerbahçe’ye Trabzonspor maçı öncesi üç kötü haber!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 10:30 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 10:44
Fenerbahçe’ye Trabzonspor maçı öncesi üç kötü haber!

Trendyol Süper Lig’de yoluna 10’da 10 ile devam eden Fenerbahçe, 11. haftada Trabzonspor’u konuk edecek. Sarı-lacivertlilerde Djiku, Becao ve Fred’in, bordo-mavililerle oynanacak derbide sakatlıkları nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’de son olarak Pendikspor’u 5-0’la geçen Fenerbahçe​, yoluna 10 maçta 10 galibiyet ile devam ediyor.

Yalnızca 2 puan gerisindeki Galatasaray​ ile şimdiden diğer rakipleriyle farkı açan sarı-lacivertliler, Avrupa ve Süper Lig​ olmak üzere İsmail Kartal​ ile yönetiminde çıktığı tüm maçları kazanarak tarihi bir sezon açılışına imza attı.

İLK DERBİDE KRİTİK 3 EKSİK

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig’de oynayacağı Trabzonspor​ derbisine Djiku, Fred ve Becao’dan yoksun çıkacak. Dün oynanan maçta sakatlanan iki yıldızın, bordo-mavili takım karşısında forma giymesi beklenmiyor.

DJIKU’DA KIRIK VAR

Sarı-lacivertlilerin bu sezonki ideal stoper tandeminin Becao’yla birlikte diğer ismi Alexander Djiku’nun da sağ ayağında kırık bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin Ganalı stoperinin de sahalardan yaklaşık 3 ve 4 hafta arasında uzak kalması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...