Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye yeni stoper! Serie A'dan geliyor!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2023 15:01 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 15:14
Fenerbahçe'ye yeni stoper! Serie A'dan geliyor!

Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerinin ardından gözünü savunma bölgesine çeviren Fenerbahçe, aradığı ismi İtalya'da buldu. 

Sezonu Türkiye Kupası ile kapatsa da uzuin yıllardır gelmeyen lig şampiyonluğu nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe​, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Bu doğrultuda ilk olarak forvet hattını takviye eden Sarı-Lacivertliler, İskoç ekibi Rangers'tan Ryan Kent​ ardından da İtalyan devi Inter'den Edin Dzeko​'yu renklerine bağlamıştı. Yönetimin şimdiki hedefi ise savunma bölgesi. Geçen sezon bu bölgede, elinde çok sayıda alternatif bulundurmasına rağmen ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, stoper transferinde Udinese​ forması giyen Rodrigo Becao​'ylu gözüne kestirdi.

10 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Sarı-lacivertli yönetim, Brezilyalı stoper için girişimlerini sürdürürken, İtalyan ekibinin 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Buna karşın Fenerbahçe cephesinin bonuslarla birlikte yaklaşık 8 milyon euroya transferi noktalamak istediği bildirildi.

Fenerbahçe'ye yeni stoper! Serie A'dan geliyor!

Diğer yandan Serie A devi Inter ile İtalya'dan bazı kulüplerin de Becao ile ilgilendiği belirtiliyor. Becao’nun, diğer tekliflere rağmen yüksek yıllık maaş beklentisiyle Fenerbahçe’ye sıcak baktığı öğrenildi. Geride kalan sezon 28 maçta görev yapan Rodrigo Becao, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Becao’nun, Udinese ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...