Tgrt Haber

Fenerbahçe'yi eleyen Lille'den maç sonrası ilginç gönderme! Soyunma odasına sipariş ettiler

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ağustos 2024 10:10 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 10:45
Fenerbahçe'yi eleyen Lille'den maç sonrası ilginç gönderme! Soyunma odasına sipariş ettiler

2-1 kazandığı maçın rövanşında Fenerbahçe ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde tur atlayan Fransız ekibi Lille galibiyeti doyasıya kutladı. Müsabaka sonrası konuk ekipten Edon Zhegrova’nın soyunma odasından yaptığı paylaşımı ise sosyal medyada gündeme oturdu.

Fenerbahçe​, UEFA Şampiyonlar Ligi​ 3. ön eleme turunda deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Fransız temsilcisi Lille’e evinde diş geçiremedi. Normal süresi 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile biten maçın uzatmalarında 118. dakikada penaltı kazanan konuk ekip Jonathan David'in golüyle turu geçen taraf oldu . 

Bu sonuçla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hasreti 16 yıla çıkan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam etme hakkı kazandı. 

SOYUNMA ODASINDAN DÖNERLİ GÖNDERME 

Diğer yandan adını Şampiyonlar Ligi play-off turuna yazdıran Lille​'de maç sonrası büyük sevinç vardı. Konuk ekip futbolcuları saha içinde yaptıkları coşkulu kutlamanın ardından soyunma odasında da eğlencelerine devam etti.

Fransız ekibinin futbolcularından Edon Zhegrova da soyunma odasına sipariş edilen dönerle poz verirken bu ana ilişkin sosyal medyadan bir de fotoğraf paylaştı.

Fenerbahçe'yi eleyen Lille'den maç sonrası ilginç gönderme! Soyunma odasına sipariş ettiler - 1. Resim

Penaltıyı gole çeviren Jonathan David'in de yer aldığı fotoğraf Fenerbahçe'ye bir gönderme olarak algılandı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...