Tgrt Haber

Fener’deki ‘cevheri’ Ali Koç duyurdu: “Bu çocuktan çok para kazanacaksınız”

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2023 22:47 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 23:56
Fener’deki ‘cevheri’ Ali Koç duyurdu: “Bu çocuktan çok para kazanacaksınız”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türk futbolu ve sarı-lacivertli camianın gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Özellikle bu sezon transfer politikalarındaki başarılarının altını çizen Koç, eski teknik direktörleri Jorge Jesus’un takımdan ayrılmadan önce ödenen bonservis miktarı eleştirilen Jayden Oosterwolde için “Bu çocuktan çok para kazanacaksınız” dediğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’de 2023-24 transfer​ sezonu, özellikle Fenerbahçe​ ve Galatasaray’ın karşılıklı salvolarına sahne oldu. Çalımların sahaların yanı sıra masada da atıldığı transfer döneminde birçok yıldız ülkemize geldi.

SZC TV’de Uğur Dündar’ın konuğu olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç​, sarı-lacivertlilerin transferde bu sezon başarılı olduğu değerlendirmesinde bulunarak, dönemin çalışkan isimleri Selahattin Baki, Mario Branco ve yardımcısı Okan Özkan’ın başarılarına vurgu yaptı.

“TADIC HİÇ GÜNDEMDE YOKTU”

Sarı-lacivertlilerin Ajax ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından bedelsiz olarak kadrosuna dahil ettiği Dusan Tadic ile ilgili konuşan Koç, “Tadic hiç gündemde yoktu. ‘Böyle bir imkan var’ dedi. Ben de ‘Yaş konusunda hassasiyetimizi biliyorsun. Dzeko’yu aldık’ dedim. ‘Bu fırsatı kaçıramayız’ diye cevap vererek beni ikna etti. Rusya’ya giderken bir anda Belgrad’a hareket ettik. Çok etkilendik, jilet gibi bir futbolcu çıktı karşımıza” diye konuştu.

MEHMET ŞİMŞEK'İN VERGİ İNDİRİMİ İSTEYEN 4 BÜYÜKLERE VERDİĞİ CEVAP ORTAYA ÇIKTI

“RAKİBİMİZ SZYMANSKI İÇİN DEVREYE GİRMİŞ”

Fenerbahçe kariyerine verdiği skor katkısıyla son derece hızlı bir başlangıç yapan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski’nin transfer sürecini anlatan Koç, ““Bir rakibimiz Szymanski için sert şekilde devreye girmiş. Gizlice İstanbul’a getirmiş ve tesisleri gezdirmiş. Öğrendik ki haber verilmesi gereken yerlere haber verilmediği için sıkıntı çıkmış! 1.5-2 milyon Euro fazla rakama geldi ama iyi ki de geldi” ifadelerine yer verdi.

“JORGE JESUS GİDERKEN ‘BU ÇOCUKTAN ÇOK PARA KAZANACAKSINIZ’ DEDİ”

Sarı-lacivertlilerin 1 numarası, geçen sezon devre arasında İtalya’nın Parma ekibinden 6 milyon Euro’ya transfer edilen Jayden Oosterwolde ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon devre arasında transfer edilen ve oldukça az forma şansı vuran 22 yaşındaki Hollandalı sol bekin taraftarda ekonomik açıdan rahatsızlık yarattığının farkında olduğunu dile getiren Ali Koç, “Jayden Oosterwolde’de çok eleştirildik. Jorge Jesus giderken, ‘Bu çocuktan çok para kazanacaksınız’ dedi. Gelecek için de iyi oyuncularımız var” dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...