Tgrt Haber

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Spor Arena
04 Eylül 2024 11:53 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 11:54
Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon

Fenerbahçe'den bonservis rekorunu kırarak Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'ndan sarı-lacivertli kulübe sürpriz bir telefon geldi. İşte detaylar...

Ferdi Kadıoğlu​, 2018 yılında geldiği Fenerbahçe’den 2024'te 30+5 milyon euro rekor bonservis bedeliyle Premier Lig'e transfer oldu.

FERDİ KADIOĞLU'NDAN SÜRPRİZ TELEFON

İngiliz ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu şimdiden sarı-lacivertli renklere özlem duymaya başladı.

Yıldız futbolcudan, Brighton​'a transferinin üzerinden henüz bir hafta geçmişken eski kulübü Fenerbahçe​'ye sürpriz bir telefon geldi.

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon - 1. Resim

SAMANDIRA​'YI ZİYARET EDECEK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ferdi Kadıoğlu sarı-lacivertli kulüp yetkililerini arayarak Samandıra’da ziyaret için izin istedi.

Haberde milli futbolcunun eski takım arkadaşlarını özlediği, teknik heyet ve personel ile de hasret gidermek için milli arada İstanbul​'a geri döneceği ifade edildi.

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon - 2. Resim

FENERBAHÇE'DE YILDIZLAŞTI

6 yıl önce Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1,4 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu, kısa sürede hırsı, mücadelesi ve etkili performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelirken A Milli Takım'ın da vazgeçilmezleri arasına girdi.

Sarı-lacivertli formayla 204 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 22 asistlik katkı verdi.

Kaynak: Spor Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...